Aankomst
Vertrek
Aantal Personen
Type Vakantiewoning
Reserveren en Boeken?

Indien u een vakantiehuis hebt geselecteerd en vervolgens op het tabblad 'Beschikbaarheid en Reserveren' klikt, dan kunt u uw aankomst en vertrek data invoeren. Klik vervolgens op 'Uw Boeking Aanvragen - Stap 1' om door te gaan.

 

Op de volgende pagina die verschijnt vult u uw contactgegevens in. In het vakje 'Code' neemt u de 4-cijferige code over die vermeld staat. Klik op het kleine vakje om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Klik nu op 'Uw Boeking Aanvragen - Stap 2'.

 

Er verschijnt nu een pagina met uw boekingsgegevens. Controleert u aub of uw gegevens correct zijn ingevuld. Als u nu op 'Uw Boeking Aanvragen - Stap 3' klikt, dan wordt uw aanvraag naar ons verzonden.

 

U ontvangt van ons direct een bericht per email dat wij uw boekingsaanvraag hebben ontvangen. Vervolgens zullen wij persoonlijk checken of uw vakantiehuis op de door u ingevoerde data beschikbaar is. We streven ernaar u hieromtrent binnen 1 werkdag te informeren.

 

Indien het vakantiehuis beschikbaar is, dan ontvangt u van ons een bericht per email met de boekingsbevestiging en de factuur. Indien het vakantiehuis niet beschikbaar is, dan zullen wij trachten u een of meer vergelijkbare vakantiehuizen aan te bieden. Uiteraard bent u vrij om dit aanbod niet te accepteren.

 

Aankomst- en Vertrekdagen

In het hoogseizoen (de maanden juli en augustus) accepteren de meeste eigenaren slechts boekingen van zaterdag tot zaterdag. Buiten het hoogseizoen accepteren de meeste eigenaren ook andere dagen van de week als aankomst- en/of vertrekdag.

 

Indien u uw wensen m.b.t. de door u geprefereerde aankomst- en vertrekdagen aan ons doorgeeft, dan doen wij ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als het mogelijk is, dan zullen wij flexibel zijn.

 

Huurprijs

Als u een vakantiehuis hebt geselecteerd en u klikt op 'Huurprijs' dan kunt u de voor uw huurperiode van toepassing zijnde huurprijs aantreffen.

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk met inclusief prijzen te werken.
Hiermee willen wij voorkomen dat u wordt geconfronteerd met allerlei onverwachtse bijkomende kosten.

De huurprijs is reeds inclusief:
- de kosten voor de eindschoonmaak
- de kosten van gas, water en licht
- de boekingskosten

Bovendien verzorgen wij bij iedere boeking gratis voor u:
- bedlinnen
- keukenlinnen
- handdoeken om u af te drogen na het douchen en het handen wassen

Tip: bad-/strandlakens dient u zelf mee te nemen!

De huurprijzen staan vermeld per week. Indien u langer dan een week huurt, dan wordt de huurprijs naar rato hoger.

In sommige luxe vakantiehuizen is airconditioning aanwezig. Soms zijn de kosten van het gebruik hiervan wel inbegrepen in de huurprijs, echter meestal niet. Bij deze vakantiehuizen staat bij de beschrijving meestal vermeld of deze kosten al dan niet zijn inbegrepen. Als het niet beschreven staat, dan kunt u dit bij ons navragen.

In de koudere maanden van het jaar (november-maart) zijn de verwarmingskosten nog niet inbegrepen in de prijs. De verwarmingskosten verschillen per huis en zijn op aanvraag.

De hoogte van de waarborgsom staat bij de beschrijving van het vakantiehuis vermeld. De waarborgsom dient vooraf te worden betaald en wordt (als er geen schade wordt geconstateerd) twee weken na uw vertrek uit het vakantiehuis aan u geretourneerd d.m.v. overschrijving op uw bank- of girorekening.

 

Betalingen

Als u de factuur hebt ontvangen dient u z.s.m. 35% van het bedrag naar ons over te maken. De overige 65% vermeerderd met de waarborgsom dienen uiterlijk 7 weken voor aanvang van de huurperiode aan ons te zijn voldaan.

 

Bij boekingen die worden gedaan minder dan 8 weken voorafgaand aan de huurperiode, dient het gehele bedrag ineens te worden voldaan.

 

Reisbescheiden

Ongeveer 3 weken voor aanvang van de huurperiode ontvangt u een bericht per email met daarin de volgende informatie:

- informatie over de sleuteloverdracht

- een routebeschrijving

- de contactgegevens van de beheerder van uw vakantiehuis

- aanvullende informatie

 

Aankomst en vertrek

Op de eerste dag van de huurperiode kunt u de sleutel ophalen vanaf 15.00 uur. Op de dag van vertrek dient u de woning voor 10.00 uur te verlaten.