Aankomst
Vertrek
Aantal Personen
Type Vakantiewoning
Disclaimer

Villa Services heeft de op deze website getoonde informatie met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kan niet aansprakelijk worden gesteld voor daarin opgetreden onjuistheden of onvolledigheden. Aan de getoonde informatie, in beeld of geschrift, kunnen op geen enkele wijze aanspraken of rechten worden ontleend.

Villa Services heeft het recht de informatie op deze website te wijzigen, zonder voorafgaande mededelingen. Hierbij kan bijvoorbeeld, worden gedacht aan het wijzigen van de verhuurprijzen, de voorwaarden en de beschikbaarheid van de vakantiewoningen.

Villa Services kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onderbrekingen in het functioneren van de website. Deze kunnen bijvoorbeeld voorkomen indien er onderhoudswerkzaamheden nodig zijn aan de website.

Voordat een vakantiewoning bij Villa Services kan worden geboekt dienen de algemene voorwaarden te zijn geaccepteerd. De huurder wordt derhalve geacht hiervan kennis te hebben genomen alsmede deze te hebben geaccepteerd.

Zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Villa Services is het niet toegestaan de op deze website vermelde informatie, op welke wijze dan ook, te kopiëren en/of te publiceren. Alle rechten van de op deze website vermelde informatie, in beeld en geschrift, zijn voorbehouden aan Villa Services.

© copyright Villa Services 2009